Αποστόλης Σακκάς, Μεταξύ σοβαρού και αστείου


Τι είναι αστείο, τι σοβαρό και τι ανάμεσα τους; Ποια πράγματα να πάρεις σοβαρά και ποια στο παίξε γέλασε; Μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέγονται καμιά φορά οι πιο μεγάλες αλήθειες, μεταξύ σοβαρού κι αστείου πηγαινοέρχεται η ζωή μας και κάπως έτσι και οι γκριμάτσες μας. «Μεταξύ σοβαρού και αστείου» τιτλοφορείται και το νέο cd του Αποστόλη Σακκά, που κυκλοφορεί από τον «Μετρονόμο».
Ο καταγόμενος από τα Τρίκαλα μουσικός, συνέθεσε τα 10 λαϊκά τραγούδια του cd γράφοντας παράλληλα τους στίχους σε τέσσερα από αυτά, ενώ στα υπόλοιπα τους στίχους, έγραψε η Μαρία Μουτσάκη.
Τα τραγούδια αυτά, που έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι το λαϊκό τραγούδι δεν είναι καθόλου αστεία υπόθεση, ερμηνεύουν οι Μάκης Σεβίλογλου, Χριστίνα Μιχαλάκη, Λίνα Νούτσου Φανή Μπαρμπή, και ο ίδιος ο Αποστόλης Σακκάς.

Παίζουν οι μουσικοί:
Δήμητρα Καλλιάρα, κανονάκι, Γιάννης Σούλτης, βιολί, Σπύρος Καβαλλιεράτος, κλασική – ακουστική κιθάρα, Χρήστος Κιτσόπουλος, φλογέρα, Στέφανος Γεωργίου, βιολί, Κώστας Αρσένης, κοντραμπάσο, Γιώργος Μίγκας, πιάνο – keyboards, Σωτήρης Ντόντος, ακουστική κιθάρα, Αποστόλης Σακκάς , μπουζούκι, τζουρά, μπαγλαμά, ούτι.

Ενορχήστρωση: Γιώργος Μίγκας

Τα σκίτσα που κοσμούν την έκδοση είναι του Κουρσό (Αποστόλης Κουρσοβίτης).

Δείτε Ακόμη