Παράθυρο με θέα, Mηνάς Μπόγρης – Μιχάλης Μπρούζος – Σπύρος Κλείσσας

Οι εκδόσεις Μετρονόμος παρουσιάζουν την νέα δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Παράθυρο με θέα» σε μουσική Μηνά Μπόγρη και στίχους Μιχάλη Μπρούζου με ερμηνευτή τον Σπύρο Κλείσσα.

Η ηχογράφηση αυτού του δίσκου ξεκίνησε με στόχο να δημιουργηθεί ένα παράθυρο με θέα προς το άπιαστο, το ονειρικό αλλά και το καθημερινό. Η ζωή μας περνά και πολλές φορές δεν έχουμε τον χρόνο να την παρατηρήσουμε. Να την ερμηνεύσουμε, να θαυμάσουμε την ομορφιά της, να βιώσουμε τις δυσκολίες της και τις χαρές της σε όλο τους το μέγεθος.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης στίχων και μουσικής χαίρει της εξαιρετικής ερμηνείας του Σπύρου Κλείσσα που μαζί με τους Κατερίνα Τεπελένα (βιολί),  Στέφανο Γιαννόπουλο (τσέλο),  Κατερίνα Τεπελένα (βιολί),  Ελευθερία Πολογεώργη (φλάουτο) και Μηνά Μπόγρη (κιθάρα), συνδιαλέγονται μέσα από την πολύχρωμη ηχητική παλέτα που δημιουργούν οι ενορχηστρώσεις του συνθέτη.

Στην παρούσα έκδοση συμπεριλαμβάνεται το τραγούδι «Της ψυχής το χρυσάφι» σε στίχους Θανάση Σάλτα που ερμηνεύουν η Τατιάνα Μανωλίδου και ο Σπύρος Κλείσσας.

 

Δείτε Ακόμη