Επτά, Γιάννης Τσιαντής – Τάσος Κακλαμάνης

Τάσος Κακλαμάνης – Γιάννης Τσιαντής Επτά ISBN: 978-618-5010-33-1, σελίδες: 168, μέγεθος: 14x21εκ. Χρονολογία πρώτης έκδοσης: Δεκέμβριος 2014

 

Ένα συγγραφικό έργο «κινηματογραφικής λογοτεχνίας» που εκτυλίσσεται στη σημερινή Αθήνα με γρήγορες και έντονες εναλλαγές φωτογραφικών «καρέ», διάρκειας επτά ημερών. Δύο συγγραφείς ανταλλάσσουν τον ήρωα και τα πρόσωπα σε μια σκυταλοδρομία γραφής, άρρηκτα συνδεδεμένη με το κεντρικό θέμα και με ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη την πένα κάθε συγγραφέα.
Ο Αποστόλης, μια διχασμένη persona του σύγχρονου καπιταλισμού έχει ημερομηνία λήξεως 7 ημερών. Το στοίχημα είναι να κλείσει μια συμβιβασμένη κοινότυπη ζωή με μια ηρωική σουρεαλιστική έξοδο, παίρνοντας πίσω το αίμα μιας ολόκληρης χαμένης γενιάς προς μετάγγιση στις ερχόμενες…
«Με λένε Αποστόλη και είμαι σε Αποστολή».
Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Τάσος Κακλαμάνης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάη του 1973 και κατάγεται από τη Μάκρη και το Λιβίσι Μικράς Ασίας και την Καρυά Λευκάδας. Μεγάλωσε στο Αιγάλεω, σπούδασε Χημικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και έκτοτε βιοπορίζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος και μουσικός. Είναι ιδρυτικό μέλος  του μουσικού σχήματος «Ρεμπετοκαφενές» και του Κοινωνικού Ωδείου Αιγάλεω. Παντρεμένος από το 2010, ζει με τη γυναίκα του Ευαγγελία και το γιό του Φίλιππο στο Βοτανικό.

Γιάννης Τσιαντής
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και κατάγεται από τη Χελιδόνα Ευρυτανίας. Σπούδασε Ιατρική με ειδικότητα Καρδιολογία και είναι είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, και έχει εργαστεί εθελοντικά στους «Γιατρούς του Κόσμου». Είναι ιδρυτικό μέλος του μουσικού συγκροτήματος «Λαβύρυθμος. Κατοικεί στο Χαλάνδρι με τη σύζυγό του Ευαγγελία και την κόρη του Πηνελόπη.

Δείτε Ακόμη